<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Warsztaty kulinarne dla młodzieży - 20.06.2023 r.

We wtorek uczniowie Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Konarskiego w Opolu Lubelskim wzięli udział w warsztatach kulinarnych "Karp nie tylko od święta", które poprowadzili szefowie kuchni, Sławomir Obel z Restauracji "Pustelnia - Ryby / Zajazd Rybacki" i Tomasz Nieradka z Restauracji "Pod Kogutem". Wspólna praca i zaangażowanie uczestników zaowocowały przygotowaniem pysznych i zdrowych dań, które uwiodły smakiem nie tylko fanów ryb.
A oto menu z naszej warsztatowej karty:

  • ceviche ze szparagami, truskawkami i winegretem truskawkowym
  • karp w panierce z orzechów ze szparagami w boczku z sałatką z czerwonego pesto z warzywami 
  • pstrąg teriyaki ze szparagami w emulsji pomarańczowej

Dziękujemy uczniom za aktywną pracę i życzymy udanych wakacji!!

Warsztaty dofinansowano z Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze" w ramach projektu współpracy realizowanego z Rybacką Lokalną Grupą Działania "Opolszczyzna".

Galeria

LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak
LGD Owocowy Szlak

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij