<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Warsztaty kulinarne dla młodzieży

W miniony czwartek uczniowie z Zespołu Szkół Zawodowych im. Stanisława Konarskiego w Opolu Lubelskim wzięli udział w warsztatach kulinarnych, które poprowadził Jarosław Uściński Prezes Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni. Szkolenie odbyło się w warszawskiej Restauracja Moonsfera. Uczestnicy po wysłuchaniu części teoretycznej dotyczącej pracy szefa kuchni, przygotowali dania, których motywem przewodnim były ryby i owoce morza. Naszych uczniów wspierali Anita Wrona dyrektor Zespołu Szkół Zawodowych, Sławek Obel szef kuchni restauracji Pustelnia - Ryby / Zajazd Rybacki i Tomasz Nieradka właściciel i szef kuchni Restauracja "Pod Kogutem".
Dziękujemy Jarosławowi i Grażynie Uścińskim za merytoryczne wsparcie młodzieży i gościnną atmosferę.
Uczniom dziękujemy za zaangażowanie, aktywną pracę i godne reprezentowanie naszego regionu.
Wyjazd i warsztaty dofinansowano z Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze" w ramach projektu współpracy realizowanego z Rybacką Lokalną Grupą Działania "Opolszczyzna".
 
 

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij