<p>Chodel</p>
<p>Józefów<br />
<small>nad wisłą</small></p>
<p>Karczmiska</p>
<p>Łaziska</p>
<p>Opole<br />
<small>lubelskie</small></p>
<p>Poniatowa</p>
<p>Wilków</p>

Warsztaty kulinarne dla młodzieży - dzień pierwszy

Miło nam poinformować, że rozpoczęliśmy współpracę z Zespołem Szkół Zawodowych w Opolu Lubelskim, polegającą na organizacji szkoleń gastronomicznych i wyjazdu studyjnego dla uczniów i nauczycieli. Dziś uczestnicy pod okiem Sławomira Obla szefa kuchni restauracji Pustelnia - Ryby / Zajazd Rybacki przygotowali przystawkę i danie z karpia oraz dowiedzieli się, jak na co dzień wygląda praca kucharza. Aktywna i zaangażowana młodzież zasługuje na słowa uznania i gratulacje. Cieszymy się, że możemy ich wspierać i z niecierpliwością czekamy na efekty wspólnych działań.
Szkolenie zostało dofinansowane z Programu Operacyjnego "Rybactwo i Morze" w ramach projektu współpracy realizowanego z Rybacką Lokalną Grupą Działania "Opolszczyzna".
 

Partnerzy/Polecane linki

Ta strona korzysta z plików cookie. Używając tej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami Twojej przeglądarki. Możesz dowiedzieć się więcej w jakim celu są używane oraz o zmianie ustawień przeglądarki. Kliknij tutaj »
zamknij